6/06/2009

Cifra destinului


Cifra destinului

Afla care este numarul tau de destin si ce iti dezvaluie el in aceasta luna.

Cum calculezi cifra de destin? Foarte simplu! Aduni cifrele inscrise in data, luna si anul nasterii tale. De exemplu, sa presupunem ca o persoana s-a nascut pe 23.12.1968. Adunam: 2+3+1+2+1+9+6+8 = 32. Apoi, adunam cele doua cifre ale numarului obtinut, astfel incât sa obtinem o singura cifra: 3+2 = 5. Aceasta e cifra de destin cautata.

CIFRA 1. Aprilie e luna inceputurilor, a identificarilor de noi oportunitati sociale si profesionale. O luna excelenta, daca esti in cautare de noi angajamente, de noi contracte de munca. Conditia "impusa" de cifra 4, guvernatoarea acestei luni, este clara: sa fii muncitoare, serioasa, punctuala. Combinand cifra ta de destin cu cea a lunii, obtinem cifra 5, care ofera noi chei pentru previziune si destin. Cupidon are misiunea sa te indragosteasca, asa ca e foarte posibil sa fii curtata. O luna excelenta pentru apartia si conceperea copiilor. Juniorii vor avea succese notabile.

CIFRA 2. Succesele tale sunt strans legate de echipa de lucru. De aceea, e important ca in aceasta luna sa-ti alegi cu grija colaboratorii si subalternii. Planurile tale sunt cu bataie lunga, castigurile tale vor trebui sa ia in calcul evenimentele de familie si vacantele. Munca si sanatatea sunt cuvintele cheie ale celei de-a sasea luni - ce rezulta din adunarea cifrei tale de destin (2) cu cifra lunii aprilie (4). In astfel de conditii, este bine sa faci o vizita medicului de familie, sa incepi o dieta de primavara sau sa-ti canalizezi toata atentia asupra proiectelor de lucru, cu beneficii financiare notabile.

Un comentariu:

Parerea ta conteaza!