6/01/2009

Secretul succesului

Relatiile interumane sunt extrem de complexe. Dar ele pot fi invatate. Unii din experienta celorlalti si altii sunt ceilalti...Daca devii expert in intimitate, aceasta va fi unul din proiectele vietii care iti aduce cele mai multe recompense. 

1) Ne plac oamenii care se deschid in fata noastra.
Deci SINCERITATEA favorizeaza prietenia. Se spune ca nu te poti cunoaste niciodata cu adevarat decat ca rezultat al faptului ca te-ai descoperit in fata altuia. Descoperindu-te (cine esti, ce vrei, ce pari a fi...)vei vedea daca persoana de alaturi te accepta asa cum esti, si cu bune, si cu rele.
Pe de alta parte, exista opinii, potrivit carora, nu este bine sa te dezvalui din prima clipa. Explicatia cred ca ar fi aceea ca celalalt se poate speria de unele laturi ale personalitatii noului partener.

2) Comunicarea ar fi dupa mine cea de a doua regula a succesului. Este trist atunci cand 2 oameni se intalnesc si le place ceea ce vad in celalalt si totusi, deoarece amandoi sunt timizi, nu isi declara simtirea.

3) Invitatie la un suc, o cafea, o prajitura...Exista ceva sacru in impartirea ,,painii'' cu altul. Ati observat vreodata cat de greu este sa iei cina cu un dusman si sa ramaneti tot dusmani?! Stai ochi in ochi, mana langa mana pe masa, picior langa picior sub masa...Acest ritual leaga foarte mult!

4) Oferirea de daruri este o arta din cele mai vechi timpuri.Darul cel mai generos nu arata cea mai mare dragoste. Mai importanta este grija pe care o tradeaza. O floare, un singur fir, poate spune ceea ce tie ti-e greu sa rostesti, deocamdata.(Fire)


Un comentariu:

Parerea ta conteaza!