6/03/2009

Ejacularea feminina


       Fenomenul a inceput sa fie studiat recent, asa ca exista numeroase dubii in ceea ce il priveste. Totusi, dovezile se aduna rand pe rand pe masura ce creste numarul femeilor ce descopera aceasta putere ascunsa. 

Daca subiectul este tratat cu scepticism, aceasta nu inseamna ca el este un simplu mit.

Fenomenul a fost prezentat pentru prima oara in antichitate de catre nimeni altul decat Aristotel. Prima descriere moderna a ejacularii feminine a fost realizata de catre un om de stiinta olandez (era aproape evident), Dr. Regnier DeGraaf. Cu toate acestea, cel care a dovedit existenta acestui fenomen minunat este Dr. Ernest Grafenberg, un obstetrician german, care a ramas cunoscut pentru o alta descoperire cel putin la fel de controversata, punctul G.
Modalitatea de producere

Ce se intampla atunci cand o femeie ejaculeaza?

Este vorba despre un mic dus ce tasneste din uretra atunci cand femeia atinge climaxul. Nu este nici pipi, desi provine din uretra. Este un lichid inodor produs de un organ cunoscut sub numele de "prostata feminina", care este localizat intre uretra si vagin. 


Pregatirea partenerei

Totul este cu dus si intors. Trebuie sa fii mult mai grijuliu cu partenera ta decat de obicei. Trebuie sa ii comunici ce planuri marete ai si sa ii explici ca atunci cand simte ca este pe cale de a atinge orgasmul si simte brusc nevoia de a fugi la toaleta, trebuie sa nu se opreasca. Este pe cale sa experimenteze cel mai frumos lucru din viata ei, asa ca daca simte nevoie sa urineze sa nu se abtina. Nu te speria. Fenomenul oarecum scarbos nu se va produce. Ea va elimina pana la 2 cescute de lichid inodor, transparent, care nu pateaza asternuturile. Nu o lasa sa rateze ceva ce ar putea fi inceputul unui sir de experiente incredibile.

Tehnica

Desi suna banal, sexul oral este cea mai sigura cale de a iti ajuta partenera sa obtina performanta ejacularii. Initial, trebuie stimulat punctul G, principalul responsabil in acest caz. Dupa ce va experimenta de mai multe ori extazul umed, va putea sa il obtina si prin stimulare clitoridiana. Se poate intampla ca partenera sa nu fi experimentat nicodata orgasm intravaginal, asa ca in acest caz, nu va fi indeajuns o singura noapte pentru a face valuri. Unele femei nu pot avea orgasm vaginal, pentru ca punctul G nu este inca activat. Desi toate femeile detin aceasta arma micuta, nu toate pot experimenta de la inceput orgasmul prin intermediul stimularii punctului G. 

In plus, punctul G se ascunde de ochii (degetul) nerabdatorilor. Partenera trebuie sa fie excitata, pentru ca micutul sa isi faca aparitia. Situat la 3-4 centimetri in interiorul vaginului, domnul G poate reactiona diferit la diverse tipuri de atingeri. 

Inainte de a te repezi la el, aminteste-ti ca este foarte sensibil si pentru a il scoate afara din barlog trebuie sa suni un picut la clopotel/ clitoris.

Apoi, poti opta pentru una dintre cele 3 tehnici principale care sunt pe placul lui:

1. stimulare cu doua degete care se misca in acelasi mod, in acelasi ritm;

2. stimulare cu doua degete ca si cand ai pasi pe loc (pe punctul G) cu ele;

3. o a treia metoda reprezinta copia fidela a interludiului: miscarea de du-te vino intr-un ritm mai lent la inceput si mai rapid pe masura ce tensiunea sexuala creste.

Sunt sigura ca aceste tehnici iti sunt cunoscute si probabil te intrebi de ce nu ai vazut-o nicidata ejaculand desi preludiul vostru include si astfel de momente. Ar fi doua explicatii: s-a cenzurat ea sau nu ai stimulat-o indeajuns (de obicei este nevoie de 10 pana la 60 de minute).

Nu te lasa pagubas, incearca, ai numai de castigat!!!  

Un comentariu:

Parerea ta conteaza!