6/09/2009

Despre vise si cum sa le implinim


“Nu am primit nimic din ce am vrut.Dar am primit tot ce aveam nevoie:Traieste-ti viata fara frica,ataca obstacolele din calea ta si demonstreaza ca le poti invinge.”

Ceea ce am scris mai sus este motto-ul celor din cls a 12 A (Mate-Info),care au terminat azi scoala si odata cu ea,viata frumoasa de liceean.

Dar oare cati dintre cei care citesc acest articol,descifraza si aplica IN ACEST MOMENT acest motto?Cati dintre voi lupta cu adevarat pentru a-si implinii visele?
In acest moment,voi credeti ceva de genu’:”Eu lupt pentru visele mele.Doar ca acum nu prea am timp.”

Sincer…esti un ratat/a!Nu meriti nimic...

De ce zic asta?Sa-ti zic o mica poveste…

“Pe 6 iulie 1946,s-a nascut la o maternitate din New York un mic baietel.Din cauza unor probleme aparute din timpu’ nasterii doctorii au fost nevoiti sa foloseasca forcepsul,dar acest instrument a fost folosit cu nepricepere si din acest motiv copilu’ a ramas cu gura stramba si cu jumatate din partea stanga a fetei paralizata.

Dupa ce a mai crescut,el si-a fixat un singur vis:Acela de a deveni actor.

Părintii sai au avut o casnicie dificila, separandu-se de mai multe ori şi în final divortand pe cand el avea 11 ani. Aceste evenimente au avut un mare impact în comportamentul lui ,acesta fiind suspendat şi exmatriculat din mai multe scoli pentru absente si batai cu alti elevi.
Ajuns la varsta adolescentei si-a incercat norocul la Hollywood.A incercat de cate 7,8 ori la fiecare casa de productie.Dar nimeni nu vroia sa-i dea vreun rol...
S-a insurat cu o fata “modica”,dar a divortat in scurt timp de ea din cauza problemelor sociale.(I-a vadut toate bijuteriile sotiei deoarece nu aveau bani de mancare).

A ramas singur,parasit de nevasta si fara nici un ban.
A fost nevoit sa-si vanda cainele pe strada,pe 25$ in timp ce plangea de durere…Era prietenul lui cel mai bun,care il avea de mic si il iubea neconditionat :(

Dar dupa aceasta intamplare s-a dus acasa,s-a inchis intr-o camera si in cateva zeci de ore a scris(incontinuu) un scenariu de film.S-a dus la o casa de productie si aia au zis:”Ce scenariu SUPER!!Iti dam 125.000$ pe el,dar tu nu joci in filmu’ pe care il vom face dupa scenariu’ tau."

Dar omul vroia sa fie actor si a zis “NU!Eu trebuie sa fiu actorul principal ca eu inteleg rolul mai bine ca oricine!”

Peste o saptamana l-au chemat din nou si au zis “250.000 $,dar tu nu joci in el.”
Omul care a divortat de nevasta si si-a vandut cel mai bun prieten pe 25$,a zis “NU!”,pentru ca el avea un vis si credea cu tot dinadinsul in el.
Apoi au zis “325.000$ ,da tu nu joci in el”.El a zis din nou “NU!”.
Pana la urma cei de la casa de productie au fost de accord,siguri ca filmul va avea sa fie un esec.”Iti dau 35.000$ si rolul principal”.El a zis “DA”.

Ce a facut cu banii?A stat 3 zile pe strada unde si-a vandut cainele si cand a trecut ala cu cainele a zis ca i-l cumpara inapoi cu 100$.Tipul a refuzat.Dar omul nostru isi vroia cainele,asa ca a oferit 500$ pentru prietenul lui cel mai bun.Apoi a urcat la 1000$.
Intr-un final,si-a primit cainele inapoi pentru 15.000$ si un rol pe care l-a dat acestui trecator in noul film.Poate vi se pare absurd,dar asa a fost...

Filmul se cheama “Rocky I”si omul nostru se numeste Sylvester Stallone,iar cainele din film este cainele din viata reala a lui Stallone.
Rocky I,a fost un suuces castigand Oscarul si avand incasari de 200 de milioane de $.”

V-am spus aceasta poveste ca sa va faceti o idée despre cum functioneaza PASIUNEA.Si ce inseamna sa VISEZI,sa VREI si sa muncesti cu adevarat ca sa obtii ce vrei. 

Dar ca sa-ti implinesti un vis ai nevoie de ATITUDINE si CURAJ.
Ca sa fiu mai scurt sa nu ma lungesc ar trebui sa stii,ca din greseli inveti.Si daca gresesti de 99 de ori si a 100 oara reusesti,fii mandru de tine,ai reusit!Deschide o sampanie in cinstea ta si spune “Sunt un om exceptional!”.
Nimeni nu e mai prejos ca tine.Chiar daca esti asa cum esti.Chiar daca nu arati bine,nu ai bani,nu ai o prietena/prieten,aceste lucruri sunt trecatoare.O sa le ai pe toata,atata timp cat o sa ti le doresti si esti dispus sa faci TOTUL pentru a le obtine.
Actioneaza cum vrei,fa-ti curaj,nu fii fraier s-au TIMID(A spus cineva"Cu timiditatea mori de foame".Cu totii murim,dar felul cum TRAIM face toata diferenta),iar daca cineva vorbeste despre tine:cum faci,ce faci etc,ARATA-I degetul din mijloc :)

Stii care e atitudine pe care ar trebui sa o ai?????????
Iti zic in randurile urmatoare…

Cred ca cu toti ati auzit,s-au ati vazut mult mediatizatul film “300”.
Una dintre replicile cele mai frumoase din film a fost urmatoarea.
In momentul in care cei doar 300 de spartani s-au aflat fata in fata cu cei 100.000 de persii,numiti armata nemuritoare(se numeau asa deoarece erau prea multi si se credeau invingibili),seful spartanilor a rastit:

“Se cred nemuritori?!O sa-i punem la incercare!”

Asta e atitudinea de campion!

Multi zic ca evolutia e un proces usor, bazat in special pe vointa. Insa e fals , foarte fals .
Evolutia e un proces greu. Va trebui sa muncesti , sa sacrifici , sa te simti ca ultimul om pe teren pana vei ajunge la un nivel superior.
Ai in fiecare zi 24 de ore . Foloseste-le eficient si incepe din momentul acesta sa iti indeplinesti visele.Deoarece visele nu stau in cuvinte,ci stau in fapte. 

Alegerea e in mainile tale!

Articol scris de mine.Surse de documentare:AS

10 comentarii:

  1. Se cred nemuritori?!O sa-i punem la incercare!

    Cam asa e:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu o asemenea atitudine poti cuceri lumea Ady:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-am citit toate posturile shi sunt f. mjsto:X:X:X
    De unde esjti?:*:*:*:*:*:*
    PooP:*:*:*::*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur moolt ca mi-ai citit posturile si ti-au placut:X:X:X.

    Nu cred ca,conteaza asa mult de unde sunt:P:P:P
    MS oricum,continua sa citesti,poate cine stie in unul din posturi o sa spun si de unde sunt:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte talentat...imi place :)

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza!