7/12/2009

Hai sa zambim...


Zambetul este floarea sufletului.De cate ori zambesti la cineva,este un act de iubire,un dar pentru acea persoana,un lucru minunat.Dar stiti sa zambiti?Majoritatea oamenilor confunda zambetul cu rasul,dar nu este asa.’A zambi’ si ‘a rade’ sunt doua verbe care exprima doua actiuni diferite.
Zambetul este o dovada a faptului ca suntem vii, este o oglinda a sufletului, un mediator care ajuta la restabilirea relatiei dintre lumea noastra interioara si cea exterioara. De ce avem nevoie sa zambim? Pentru ca zambetul influenteaza in bine intregul organism. Pentru ca suntem oameni si avem nevoie unii de ceilalti, avem nevoie sa comunicam, sa intram in relatie pentru a gasi raspunsuri la trebuintele si dorintele noastre.

„Rasul este cel mai bun medicament”. Chiar daca nu este un panaceu universal, rasul poate constitui o buna masura preventiva care te face sa te simti minunat. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca de fiecare data cand radem, eliberam un val de substante chimice în organism , inclusiv hormonul numit endorfina, care este eliberat în timpul exerciţiilor sănătoase.Diferentele dintre zambet si ras sunt multe dar cea mai importanta este ca rasul se face cu gura si se aud sunetele specifice(hahaha),iar la un zambet reusit(cu care poti seduce:P) contribuie majoritatea muschilor fetei.
Multi oameni cred ca pentru ‘a zambi’ ai nevoie doar de gura(asa am crezut si eu) dar NU este asa,folosindu-te doar de gura ai sa dai impresia unui zambet FALS si ai sa fii clasificat drept un om fals.

Uite exemplu de zambet fals:

Acum hai  sa luam exemplu’ unui copil de 4-5 ani care se ascunde sub/pe langa rochia mamei si ii vezi doar ochisorii.Iti dai seama ca iti zambeste uitandu-te doar la expresia muschilor din jurul ochisorilor lui.Nu trebuie sa-i vezi gura sau restul fetei,expresia ochilor spune totul.

Acum vine intrebarea mea,stii sa zambesti doar din ochi?Hai sa vedem...

Uita-te atent la poza de mai sus si analizeaza forma pleoapelor si a obrajilor.Acum tot ce trebuie sa faci este sa te duci in fata unei oglinzi,sa-ti acoperi cu o carte restul fetei lasandu-ti descoperiti doar ochii.Incearca diferite expresi ale fetei pana obtii imaginea ochisorilor de mai sus.Iar odata ce ai obtinut acea imagine si TU esti multumit de ea,indeparteaza cartea si lasa-ti descoperita toata fata si incearca acum un zambet.SIGUR vei fi surprins:).

Acum ca stii sa zambesti iesi pe strada si incepe sa zambesti la cat mai multe persoane de sex opus si in scurt timp vei simti diferenta(verificat:D).

Si nu uita un lucru foarte imoprtant:

“Nu inceta niciodata sa zambesti,nici chiar atunci cand esti trist,pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau.”


4 comentarii:

Parerea ta conteaza!