5/25/2010

Bani pe net!


Care este cea mai eficienta metoda sa faci bani pe net?

          Sunt convins ca sunt multe metode si ca unii mai destepti reusesc sa faureasca averi pe net facand hacking,phishing(in domeniul de securitatea calculatoarelor, phishing, care provine din engleză şi se citeşte aproximativ 'fi-şin, reprezintă o formă de activitate criminală care constă in obţinerea unor date confidenţiale, cum ar fi date de acces pentru aplicaţii de tip bancar, aplicaţii de trading (De exemplu: eBay, PayPal) sau informaţii referitoare la carduri de credit, folosind tehnici de manipulare a datelor identităţii unei persoane sau a unei instituţii),  si alte metode ilegale.

           Deoarece nu vreau sa incurajez aceste activitati ci sunt chiar impotriva lor o sa va vorbesc in cateva randuri despre o metoda eficienta si legala de facut bani pe net!

  • Publicitatea,daca poti sa oferi ceva lumii si oamenii sunt interesati de ideile tale pe langa potentiali clienti poti sa scoti si multi bani din publicitate.De exemplu,iti faci un blog/site care este citit de mai multi oameni.Semnezi un contract cu google sau cu o alta firma de publicitate si tu primesti bani daca omaneii intra pe pagina ta web.Desigur,trebuie sa respecti cateva conditii pe care ei ti le impun si gata!Pare simplu,nu?Da, la prima vedere e simplu,dar cati dintre voi se gandesc ca oamenii acestia isi sacrifica din timpul lor liber pentru a scrie aceste articole cautate?Sa nu mai punem la socoteala si inspiratia.

         Ai mult de lucru daca vrei sa faci bani seriosi pe net,dar intr-o tara care e condusa de niste dobitoci acesti bani sunt bineveniti pentru oricine!Eu pot doar sa-ti urez succes si multa inspiratie!


Un comentariu:

  1. How to win at Slots.lv - Dr.MCD
    For 보령 출장샵 those who don't realize that a slot machine is 부산광역 출장마사지 exactly what it 춘천 출장샵 sounds like, 경상북도 출장안마 it's a slot machine made up of five or six identical numbers. 동두천 출장샵

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza!