10/14/2009

Ce este seductia?


O intrebare destul de usoara daca traiesti viata din spatele cortinei…

Pentru multi oameni “seductia” reprezinta un joc de-a soarecele si pisica care are ca scop cucerirea persoanei iubite.Bravo lor!(daca reusesc).

 Problema e urmatoarea:

Daca te indragostesti de o persoana ea indirect va simti ca TU esti atras de EA.In acel moment emotiile iti cresc,iti gasesti cuvintele greu,te uiti pe pereti,incerci sa o impresionezi dar nu faci nimic altceva decat sa pari un “clown” in fata ei.De cele mai multe ori nu ajungi mai departe de “doar prieten” si asta iti da batai de cap,te pune sa te gandesti ce ai gresit,crezi ca persoana respectiva e de vina si nu tu etc.

Daca vrei sa cuceresti o persoana e greu,e ca si cum ai cucerii Troia,asa ca mai bine ai incerca sa o seduci,e mult mai simplu!

 Cum faci asta?

In primul rand trebuie sa scapi de emotii,trebuie sa fii tu insuti.Linistit/a,calm/a,optimist/a,zambareat/a,sa te bucuri de fiecare moment alaturi de el/ea.Daca reusesti sa-i transmiti aceste stari si lui/ei,treaba e  rezolvata.Noi oamenii iubim alti oameni care ne fac sa zambim,care sunt optimisti,care au vise,care se imbraca si miroasa frumos,care vorbesc tare si rar ca sa-i putem auzi…

Ca sa scapi de emotii exista mai multe metode.Cele mai eficace sunt si cele mai simple.

 I)Tine minte trei reguli:

 1)Ai tot timpul din lume,nu esti grabit!

2)Controlezi oamenii din jurul tau.TU detii controlul!

3)Esti fericit cu cine esti si de ce esti!

(Trebuie sa simti si sa crezi in cuvintele de mai sus ca sa aiba efect)

 II)Respira…ai nevoie de aer!

Trage aer in piept timp de 4 secunde,tine-l in piept(4 secunde),expira aerul timp de 4 secunde.Fa asta de 3 ori si emotile vor disparea ca prin minune.Nu crezi?Incearca…

 

OK.Te simti in largul tau dar nu stii ce sa-i zici?

Poti intreba/vorbii despre orice.

Teme:scoala,timp liber,despre oameni,relatii,muzica,calatorii,animale,viata de noapte,filme,barfe,familia,despre viitor(vise),despre copilarie,destin,suflete pereche,dragoste la prima vedere etc.Mai vrei?Am milioane de idei:))

In timp ce vorbesti FOARTE IMPROTANT,incearca sa atingi oamenii cu care vorbesti(non-sexual) prima data e greu,dar apoi devine simplu.Miscate,exprima ce vrei sa zici,nu doar prin vorbe.Stiai ca 90% din ceea ce zici nu vine din gura ta?50% e limbajul corpului,30% e tonul vocii,10% aspectul cum esti imbracat,7% vorbele propiu zise,3 % alte aspecte.

 Vorbesti,atingi,faci ceea ce trebuie.Ce trebuie sa fac?

Devii mai sensual,atingi mai apasat,te indrepti spre zone erogene,te uiti in ochii lui/ei…

Si apoi?Il/o saruti…

Tine minte!Nu conteaza ceea ce faci,ce zici…daca tu te distrezi si te simti bine persoana de langa tine va simti acelasi lucru si asta conteaza foarte mult!

Sa fii relaxat(in largul tau) e foarte important.Daca corpu e relaxat,mintea va fii si ea.Si daca mintea e relaxata poti face orice,poti impresiona pe oricine!

 Pentru mine seductia nu mai e un joc,e ceva mai mult,este o arta!Un stil de viata pe care incerc sa mi-l implementez ca sa ma pot bucura de ceea ce aceasta lume are mai frumos de oferit!Odata cu castigarea increderii de sine,posibilitatile sunt nenumarate.NU trebuie sa fii celebru,sa ai multi bani(daca ai  multi bani nu ai femei exceptionale pe langa tine,ci doar sugative cu iz de curve),sa ai multe firme,masini,trebuie doar sa simti ca traiesti…

Tine minte:”Viata nu reprezinta cantitatea de aer pe care o inspiri si expiri,ci momentele in care iti taie rasuflarea!”

 

Carpe diem!

4 comentarii:

  1. Hey man...what up?Cum iti mai merge cu "seduction"?

    RăspundețiȘtergere
  2. "Oficial imi merge bine!"(neoficial...vine BACU)

    Invat,invat si iara invat...numai chiar in

    weekend mai misc ceva:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Scrie si un art despre cum sa treci de despartire

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai George,eu folosesc " Armin Van Buuren Feat. Jennifer Rene - Fine Without You" ca o pastila.Si merge de fiecare data!:))

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza!