5/24/2009

Iubire vs cariera


Daca trebuie sa alegi - intre iubire si cariera, pe care o alegi?

Hai sa vedem :

Matei

Daca alegi « iubirea » (cum ar fi optiunea celor sentimentali), crezi ca optezi pentru « fericire » ! Absolut fals ! Neavand o cariera care sa sustina material cuplul, puteti ajunge in situatia de a nu va mai asigura necesarul material ! Cand esti tanar, mai treca-mearga, dar daca apare vre-o afectiune sau vre-un copil caruia nu ii poti asigura ceea ce ceilalti copii « etaleaza » (copii SUNT cele mai crude fiinte - a se citi fara mila), incet-incet lipsurile (materiale) isi vor spune cuvantul si vei ajunge la nefericire !

Daca alegi « cariera » (cum ar fi optiunera celor pragmatici), iti vei putea asigura viitorul (traita ca « prezent ») material, intr-o lume unde valorile se indreapta catre astfel de standarde de apreciere ! Nu iti vei permite sa cedezi « inimii » si vei ajunge sa iti duci existenta (confortabila material) alaturi de cineva pe care nu il iubesti, in cel mai bun caz (daca nu esti singura) ! La un moment dat vei realiza ca de fapt te afli intr-o profunda nefericire !

Amandoua alternativele duc in acelasi lor : catre nefericire ! Atunci, ce este de facut ?

1.Sa alegi « iubirea » partajand si acceptand fara regret neamplinirile materiale !
2.Sa optezi pentru « cariera » pana la un moment dat (cand este inca timp) si sa te retragi din afaceri, consacrandu-te « inimii » !

Alegi deci sa fii : ori un « sentimental pragmatic » ori un « pragmatic sentimental » ! Asa este, suna ca un fel de « struto-camila »

<><><>

Fire

Eu as alege cariera!

Cine ma iubeste ma asteapta, ma ajuta, ma sustine, ma intelege....sa-mi definitivez studiile, sa urc...sa ma afirm intr-o cariera ....

daca ai un vis si-l urmezi, daca iti place ceea ce faci, daca obtii succese.....te culci cu gandul....si visezi ca zbori, ce vrei mai inaltator?

Si daca nu ti s-a pus pata pe cineva anume inainte sa te realizezi, vei gasi tot unul cu cariera...

<><><>

Kawa

intrebarea e simpla-k si raspunsul!

aleg iubirea! cariera-ma doare-n pix de ea!

cine e destept-face bani oricum!!

cu ce ma incalzeste sa fiu don`director(manager),da` sa sufar ....si pt ce ?

am cap- am si iubirea si lovele!!

asta am facut toata viatza-nu.mi pare rau de nik!

au fost si clipe grele,da`....cum am mai spus-ai cap-rezolvi chestiunea!!


2 comentarii:

Parerea ta conteaza!