5/21/2009

Fetele sufera mai mult?


"Credeti ca fetele sufera mai mult decat baietii???(in dragoste)"

Iata cateva opinii ale unor oameni cu experienta de viata:

Matei:

Nu cred ca intre suferintele (din dragoste) ale baietilor si ale fetelor se poate face o separatie clar delimitata ! Functie de sensibilitatea fiecarei PERSOANE, aceasta se manifesta (vizibil sau nu) in aceiasi scala a profunzimii. Exemple nenumarate in acest sens au dat si dau operele artistice muzicale sau literare ce au marcat istoria artei de-a lungul evolutiei omenirii.

Exista, indiscutabil, o « programare » biologica (a se citi « hormonala »), diferita, pentru baiati si fete. Dar un rol important cred ca il joaca si educatia (generala si sexuala). Cred ca fetele sunt sentimentale in aceiasi masura precum baietii (pe fond), diferentele manifestansu-se mai mult pe forma. Este valabil precum in cazurile de criminalitate, unde aparenta ar fi in defavoarea neta a barbatilor ; dar la un studiu mai atent, al dorintei manifeste de a face rau, coexistenta ca intentie este reprezenta in mod proportional, egala la ambele sexe.

Alina:

Fetele nu sufera mai mult ci isi arata suferinta.Baietilor li se spune de mici:nu plange, ca esti baiat!Atata li se spune chestia asta ca le intra in cap si nu vor s-o faca de teama sa nu rada cineva de ei.Prietenii din adolescenta ii ajuta:Hai,ba frana,esti barbat,ce dracu!
Din pacate se confunda de multe ori "duritatea" cu "a fi barbat.



Kawa:

1- e gresit sa creada careva, k fetele sufera mai mult/putzin decat baietzii-in dragoste!


Concluzie:

Nu.Fetele nu sufera mai mult decat baietii,ci ele isi arata suferinta,fiind mai sensibile.


2 comentarii:

Parerea ta conteaza!