5/23/2009

De ce iarta femeile(unele) mai usor?


     Intrebarea suna in felul urmator:"De ce femeile(unele-nu toate) iarta mai usor gresala unui barbat?".Cee ce vreau sa spun este ca de multe ori femeile sunt inselate de barbati,dar ele ii iarta, comparativ cu barbatii care nu iarta asa usor 'gresala' unei femei.

Hai sa vedem:

« Iertarea », presupun ca intervine mai usor din partea fetelor, intrucat prin definitie baietii sunt mai agresivi (si posesivi) in dragoste, iar fetele (comparativ cu baieti de aceiasi varsta) mult mai mature psihic (cu o aproximare de trei ani diferenta), deci mai intelepte.
Oricum e nevoie de tarie sufleteasca sa poti ierta si sa poti trece mai departe,ba mai mult,sa te abandonezi in bratele celui care ti-a tradat dragostea.

Dar de asemenea fetele:

1.Stiu de la mama lor ca barbatul poate calca stramb cateodata.Nu se darama cerul,daca vine acasa inapoi.

2.Stiu ca au nevoie de mascul pentru perpetuarea speciei si tin seama de prioritati.

Daca mai aveti si alte opinii va rog sa lasati un comment.

Un comentariu:

  1. Okay,de acord cu tine(intr-o oarecare masura,evident!). Totusi cred ca ai auzit si tu vorba 'ceea "Iert,dar nu uit!". Sa nu crezi ca odata ce ai inselat totul va fi la fel de frumos ca si pana atunci,dimpotriva... "Nu se darama cerul",dar poti sa fii sigur ca nimic nu va mai fi la fel. De ce? Hai sa-ti dau un exemplu: ai scris pe o foaie un cuvant gresit ,asa ca folosesti un corector..cum arata pagina? E ca noua? Eu nu cred...e mai inestetica,mascata; as putea spune camuflata. Care e ideea? PATA RAMANE...
    Sunt o multime de motive datorita carora femeia iarta(bine aici depinde si ce fel de relatie are cu acel individ -modul in care s-a comportat pana atunci tipul cu ea- cat de mult il iubeste pe acel individ si altele...). Din perspectiva mea,sincera sa fiu nu cred ca l-ar ierta din nevoia de a perpetua specia...sub nicio forma! Daca e sa o luam asa,oriunde poti gasi un altul sa perpetuezi specia... . Asa ca e iertat pentru ca are acel "ceva" pentru acea persoana... got it?:>

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza!